Astrologi og livet

Hvorfor er folk så opptatt av astrologi? Om jeg skal forsøke å gi et svar så må det være at mange føler livet er ufullstendig, de forventer noe mer av livet sitt. Og derfor søker de svar på noen viktige og grunnleggende spørsmål gjennom astrologi og andre overnaturlige fenomener. Og hvordan kan astrologien hjelpe? Astrologi er ikke spådomskunst, noe av det viktigste en astrolog kan hjelpe med er fortelle deg om dine egne muligheter. Når du er sterk og når du er svak, når omgivelsene dine er klar for deg og så videre. På den måten kan du gjøre bedre valg, om det er kjærlighet, jobb, familie eller andre viktige områder i livet ditt.

Astrologi kan gi viktige svar

Noe av det viktigste vi mennesker kan oppleve er mestringsfølelse, det handler om å suksess på et eller annet nivå innenfor et eller annet emne. Det trenger ikke være formidabelt eller altomfattende, men det er tilfredsstillende å få til og og mestre noe. Og dette er noe av det viktigste astrologien kan hjelpe til med.

Astrologiske horoskop

Gjennom å stille et horoskop kan en astrolog fortelle eller se ting om deg som du kanskje ikke er klar over selv. De fleste kjenner faktisk ikke seg selv godt nok til å ta riktige valg hele tiden. Et horoskop handler derfor ikke bare om å se inn i fremtiden eller å se på muligheter, et horoskop kan handle vel så mye om å vise hvem du er. Kanskje har du potensial som aldri er brukt eller utforsket. Kanskje var du elendig i norsk eller matte på skolen fordi du hadde en dårlig lærer, og på den måten har du kastet bort noe av potensialet ditt! Dette er ting en astrolog kan fortelle deg om ved å lage et horoskop.

Astrologiske stjernetegn

 

Stjernetegnet ditt kan fortelle litt om deg, men du skal aldri stole på et horoskop som bare er basert på stjernetegnet. Det ville være som å si at alle som er født i januar har samme egenskaper og muligheter. Og selvsagt er ikke dette tilfellet. Stjernetegnet ditt er viktig, men det er mange andre faktorer som sier noe om deg. Og kombinasjoner av stjernetegn og andre faktorer som oppveie eller forsterke hverandre. Stol derfor aldri på et horoskop du finner i en avis eller i et ukeblad. Et horoskop skal stilles til DEG personlig dersom det skal ha noen verdi. Stjernetegn er kun viktig som et element blant mange andre elementer!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s