Astrologi er en gammel kunst som blir mer og mer verdt etter hvert som verden blir mer og mer komplisert. Det er godt å ha noe trygt og forholde seg til, og astrologi er en uforanderlig ting i livet som alltid har vært konstant. Det beste med astrologi er at man kan stille et horoskop og få noe konkret, nemlig råd. Og hva er mer verdifullt en gode råd? Ingenting selvsagt, for gode råd kan hjelpe deg å oppnå hva som helst. Og det beste er at de gir deg ingenting annet enn en mulighet. Du må selv gjøre jobben.

Hvilket stjernetegn er du?

Når en astrolog skal gi deg råd er det med bakgrunn i planetenes plassering i forhold til hverandre i fødselsøyeblikket ditt. Det første man bestemmer er stjernetegnet ditt. Det er tolv stjernetegn, og de fleste av oss vet hvilket stjernetegn man er. Er du for eksempel født i krepsens tegn er du predisponert for en rekke egenskaper, men det betyr ikke at du nødvendigvis har disse egenskapene, bare at muligheten for at du har dem er større enn om du for eksempel er født i fiskene eller tvillingene.

Astrologi blogger

Det er mye god informasjon og astrologi rundt om kring på nettet, men vi vil gjerne anbefale følgende blogg. Her finner du informasjon om alle stjernetegnene, dyresirkelen og mye mer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s