3d viz – Elefanten i rommet

3d visualisering

I 3d visualiseringer kan artisten ta seg kreative friheter som gjør bildene spennende. Det er også enkelt å skifte om på møbler, skifte farger osv.. Likevel lar vi oss imponere av dette bildet som er laget av en Ukrainsk 3d visualiserer. Fargesammensetningen, gulv, vegger, lamper fungerer godt sammen, og man ser at foto bakgrunnen utenfor vinduer fungerer godt sammen med rommet.

Rommet er heller ikke overmøblert, dette er kanskje enklere for en 3d animatør å få til, da han eller hun lettere kan ta seg friheter i forhold til hva en stue skal inneholde. Legger du for eksempel merke til at det mangler tv i denne stua. Antageligvis ikke! Og så mye lettere det er å møblere en stue når man ikke behøver å tenke på dette elementet, som er så sentralt i de aller fleste stuer.Likevel et flott bilde, kudos til 3d Eksperten!

3d visualisering av eksteriør

3d visualisering, leilighetskompleks i Sandnes
Når man skal presentere et nytt boligprosjekt er fremtoningen minst like viktig som fotorealisme. Mange 3d artister har ekstremt fokus på fotorealisme, og kanskje spesielt i en fotomontasje. Eksempelet over er fra et prosjekt i Sandnes gjort av 3d Eksperten. Her kan dere se at fotorealismen er temmelig god, men så kan man også se at designeren har lagt svært mye arbeid å presentasjon. Fargene er satuerte og innbydende. Slik man gjerne vil ha det i en visualisering, fargene kan gjerne nærme seg tegnefilmaktige, fargerike paletten. I dette eksempelet har ikke designerne latt seg styre av bakgrunnsbildet. I stedet for å la det dempe fargene på den digitale modellen, har de gjort motsatt og saturert bakgrunnen ganske kraftig, men uten å bikke helt over.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s